klanten_login login
 
   
 
ACCOUNTMANAGER M/V
 
 
 
  Toon wat je waard bent. Krijg wat je waard bent.

We gaan lekker, op ons kantoor in Zwaag (Hoorn). Gestage groei, prima sfeer en werk genoeg. Nou ja, te véél, inmiddels... Dus zoeken we een leuke collega, in de vorm van een

ACCOUNTMANAGER M/V

Iemand die een aantal relaties van Hoogeveen & Partners gaat begeleiden en zorgt dat ze net zo tevreden blijven als ze zijn. Daar moet je wel wat voor in huis hebben, want je krijgt aardig wat taken op je bord, zoals:
• Communicatie met cliënten.
• Samenstellen jaarrekeningen en overige jaarwerkzaamheden.
• Samenstellen aangiftes van alle belastingen (met name IB en VPB).
• Verzorgen salarisadministratie.
• Fiscale en administratieve ondersteuning cliënten.
• Algemene bedrijfsadvisering aan cliënten.

De kantoorleider is nog steeds je baas, maar je moet het wel zelf doen. Zonodig heb je zelf ook beschikking over assistenten. Dus hoef je niet altíjd zélf koffie te halen. Overigens word je geen huismus, want veel contacten met cliënten, relaties en fiscus. Je hoeft je dus niet te vervelen.

Wat moet je kunnen als je wilt dat we de loper uitleggen?

MBO en/of MBA/SPD is vanzelfsprekend. Ervaring levert basispunten op, evenals Kennis van administraties, jaarrekeningen, salarisadministratie, fiscale zaken, organisatie en bedrijfsoftware (Unit4, Excel, Word, IB, VPB).

Extra punten leveren zaken op als: vak-Engels, communicatief in spreken en schrijven, goed voor de dag komen, analytisch denkvermogen, accuratesse en weten dat klantvriendelijkheid niet hetzelfde is als vriendjes met de klant zijn.

Do we have a winner?

Wij stellen behoorlijke eisen. Mag jij dus ook aan ons doen. Alle kans om te tonen wat je waard bent en te krijgen wat je waard bent!

Kortom, even reageren middels e-mail (jeffrey@hphoorn.nl) of brief met CV. Ter attentie van Jeffrey Hoogeveen. Die kun je trouwens ook even bellen als je eerst nog wat meer wilt weten.