klanten_login login
 
   
 
Boekjes aanvragen >
  Publicaties

Voor geïnteresseerden zijn we bezig met een serie handige informatieboekjes over accountancyzaken. Reeds verschenen:

1. Boekje open over offertes
Driekwart van de Nederlandse bedrijven vindt hun accountantskosten te hoog. Wat kunt u daar aan doen? Hoe zit het met offertes en rekeningen van accountantskantoren? Wat moet u weten en waar moet u op letten? Hoe komt u tot een goede vergelijking tussen de verschillende aanbiedingen? En hoe zit het met eventuele addertjes onder het gras?

Boekjes aanvragen >


2. Boekje open over belastingbesparing
Tips over voors en tegens van middeling van inkomen, inbreng van de onderneming in een BV, van een BV een VOF of eenmanszaak maken, Pensioen in Eigen Beheer en de Levensloopregeling Directeur-Grootaandeelhouder. Lekkere krenten uit de financiële pap, duidelijker uitgelegd dan de meeste accountants doen...

Boekjes aanvragen >


3. Boekje open over uw financiële toekomst
Hoe krijgt u de financiële toekomst van uw onderneming en van uzelf goed in beeld? Weet u wat straks uw netto inkomen wordt? Wij maken de toekomst inzichtelijk met een heldere 10-jaars prognose, inzake o.m.: vermogens- en inkomenspositie, optimalisering fiscale druk, vermogensonttrekking uit onderneming, oudedagsvoorziening en financiële buffers en  risicospreiding belegd vermogen.

Boekjes aanvragen >
De boekjes zijn nog (zolang de voorraad strekt) kosteloos aan te vragen via het formulier of telefonisch (0229 - 245 454) bij Hoogeveen & Partners.