Over ons

Digitaal slim. Maatschappelijk betrokken.

Lees verder

Hoogeveen & partners.
Digitaal Slim. Maatschappelijk betrokken.

Hoogeveen & Partners is een compact regionaal accountantskantoor met een open, toegankelijke manier van werken. Wij zijn er voor eenpitters tot bedrijven met enige omvang. Al zo’n 30 jaar.

Voor ons is het volstrekt duidelijk: het gemak van digitaal boekhouden in de cloud is de toekomst. Hier zetten we dan ook vol op in met Yuki, NMBRS en Nextens. Wat deze programma’s gemeen hebben is optimaal gebruiksgemak voor jou, gecombineerd met maximale controle en advies door ons. Het beste van twee werelden. Plus, alle informatie is op een extreem veilige manier aan elkaar gekoppeld. Dus geen dubbele invoer en altijd accuraat in zicht in alle cijfers. Dag ordners!

Ons uitgangspunt is en blijft dat we je begeleiden bij iedere uitdaging van je onderneming, ook als het even tegenzit. En dat we een vinger aan de pols houden en gevraagd en ongevraagd je van de best mogelijke adviezen voorzien. Die betrokkenheid hebben we niet alleen voor jouw bedrijf, maar ook voor maatschappelijk zaken. Daarom behoren ook bewindvoering, nalatenschappen en fondsenwerving tot onze dienstverlening. En zijn we pro deo actief voor verschillende goede doelen zoals, Stichting Droomdag, Stichting ISOO, Zwembad Wognum en Kasteeltuin Assumburg.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen beteken? Een afspraak is snel gemaakt.

Anja IJsendijk

Accountmanager

Anja gelooft het bijna zelf niet, maar ze werkt al zo’n twintig jaar bij Hoogeveen en Partners. Direct na de MEAO is ze begonnen en nooit meer weggegaan. Nog steeds gaat ze elke dag met plezier naar kantoor. Dat zit ‘m in de open werksfeer en de persoonlijke band met klanten. ‘Ik hou ervan om klanten te ontzorgen. Juist voor ondernemers voor wie de administratie een moetje is’, zegt ze. ‘Met een beetje coaching en heldere uitleg maak ik bijna iedereen enthousiast voor kloppende cijfers.’  Tja en daar draait het allemaal om: cijfers waar je als ondernemer wijzer van wordt.

Chantal Winter

Officemanager | salarisadministratie

Chantal start na Europese studies aan de UvA en een paar jaar Honig bij H&P. Het mooie van haar vak? Het contact met klanten en digitalisering die allesbepalend is geworden. Als een van de eerste in de regio werkt H&P al een paar jaar met software op basis van scan en herken. Digitaal slim heet dat. Chantal voelt zich al zo’n 20 jaar thuis bij H&P. Dat zegt veel over de bedrijfscultuur. En die cultuur wordt ook door klanten gevoeld, want lange relaties zijn eerder regel dan uitzondering. Dat heeft natuurlijk ook te maken met haar servicegerichte houding: ‘Het is natuurlijk een cliché, maar ondernemers willen ondernemen, dus richten wij hun boekhouding zo in, dat ze met minimale inspanningen maximaal overzicht hebben.’ En als je administratie veilig in de cloud staat, ben je altijd up-to-date. Ook goed om te weten.

Jeffrey Hoogeveen

Algemeen directeur | bedrijfsadvisering | financiële planning

Jeffrey valt meteen met de deur in huis: ‘De toekomst van bedrijfsadministratie is digitaal.’ Voor sommige klanten is dat best een kluif, maar H&P gaat voor een gezamenlijk succes. En dat lukt eigenlijk altijd. Met meer dan 30 jaar ervaring als eigenaar van H&P richt Jeffrey zich vooral op de wat complexere zaken zoals bedrijfsadvisering, financiële planning, nalatenschappen en fondsenwerving. Natuurlijk moet de dagelijkse business vlekkeloos gaan. Maar van betekenis zijn als klanten je écht nodig hebben, geeft hem de meeste voldoening. Hij geeft een veelzeggend voorbeeld: ‘Ik kreeg laatst een kaart van de vrouw van een overleden klant waarin ze schreef: je bent mijn rots in de branding geweest in een hele moeilijke tijd.’ Bij H&P draait het om meer dan cijfers alleen. Zoveel is duidelijk.

Chyla Bot

Accountancy | fiscaal advies | bewindvoering

Chyla is sinds 2003 mede eigenaar van H&P. Samen met Jeffrey is zij verantwoordelijk voor de jaarcijfers, verwerkte administraties en fiscale aangiftes. Aanvankelijk koos ze voor een muzikale carrière, maar na een kort conservatoriumbezoek viel ze voor de cijfertjes. Dat lag haar nóg beter. Bij H&P zijn hechte klantrelaties van soms 30 jaar heel gewoon. Dat staat voor een heel leven met ups en downs waarbij zakelijk en privé vaak met elkaar verweven raken. Die persoonlijke band is typisch H&P. Ook cliënten die het wat moeilijker hebben krijgen alle aandacht. ‘Niet iedereen kan de huidige maatschappij bijhouden’, zegt Chyla, ‘sommigen lukt het alleen als je ze (even) aan de hand neemt.  Ik wil heel graag die helpende hand zijn.’ Het tekent H&P: digitaal slim, maar ook maatschappelijk betrokken.

Onze boekhoudpakketten en partners

Yuki, ons digitale boekhoudpakket, combineert optimaal gebruiksgemak voor jou met maximale controle door ons.

NMBRS, ons salarisverwerkingspakket waarin je zelf mutaties kunt doorgeven.

Nextens ons fiscaal aangifteprogramma voor inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting met actueel inzicht in je aangiften.