klanten_login login
 
   
 
Boekhouden zonder te boeken
Altijd up-to-date financieel overzicht
Eenvoudig overstappen
Invoice sharing via UBL
  Online boekhouden met Yuki én Hoogeveen & Partners

Veel ondernemers kijken op tegen de digitalisering van hun bedrijfsadministratie en het voeren van een online boekhouding. Dat heeft vaak te maken met de angst dat het allemaal enorm veel gedoe is, met grote kans op fouten en missers. Of er is toch wat onzekerheid over al die vertrouwelijke informatie die straks ergens in de digitale wolken hangt. Wie kan daar allemaal bij? Wat als het mis gaat? Begrijpelijke twijfels, maar onnodig. Hoogeveen & Partners wijst u graag de goede weg!

H&P is partner van Yuki, een uiterst slim online boekhoudpakket dat het leven van elke ondernemer een stuk aangenamer kan maken. Het geheim zit hem in het enorme gebruiksgemak in combinatie met uw eigen accountant die op de achtergrond alles controleert en in goede banen leidt.

U leest via de knoppen hiernaast meer over Yuki. Maar het mooiste is om het gewoon in werking te zien. We verzorgen graag een demonstratie voor u. Even bellen en een afspraak is zo gemaakt! Het kost u hooguit een uurtje en het kan u zoveel kostbare uren besparen.